Pages

Saturday, October 18, 2014

Final Fantasy XIII

FINALY FANTASY XIII-RIP Version


RiP Version - 4GB Only!

In Final Fantasy XIII, players will embark on a journey through the cityworld of Cocoon and the outerworld of Pulse, encountering and fighting alongside a diverse group of allies. Execute powerful attacks with weapons and magic, and summon the enigmatic Eidolons with an evolved Active Time Battle system. Experience seamless transitions between real-time gameplay and in-game cinematics. Do you have the courage to face your destiny?

Download : 

Mediafire : 

UpToBox :

NFO :

• Version 1.0
• Videos: RIPPED!
• Audios / Textures: Untouched
• Languages: ENGLISH
• Based on RELOADED release

Gameplay :

Minimum System Requirements :

• OS: Windows® XP SP2 or later
• Processor: 2GHz Dual Core CPU
• Memory: 1 GB RAM
• Graphics: NVIDIA® Geforce® 8 Series/ ATI Radeon™ HD 2000 series VRAM 256MB or later
• DirectX: Version 9.0c
• Sound Card: Sound card compatible with DirectX® 9.0c

22 comments:

  1. koq opening nya item ?? suara juga ga ada....mohon fix nya gan

    ReplyDelete
  2. Gan ini di saya kok muter-muter terus ya gamenya??
    pas di menu icon tangannya gerak terus gk mau diam,padahal keyboardnya masih sehat tuh..
    mohon bantuannya ya gan...

    ReplyDelete
  3. gan ini kok saya donload via mega part 2nya ga ada gan?
    mohon pencerahannya gan ......

    ReplyDelete
  4. menurut saya, ini kayanya tanpa cutscene dan suara deh...soalnya asli nya tuh 60 GB....ada di indowebster buat yg full smua nya...ane lg coba download sih, jd ga tau bisa apa ga di indowebster nya

    ReplyDelete
  5. I like this game!!! So Nice game! I also play Watch Dogs Xbox One Review Video that is one of those games that you simply need to play at least once, even if you don’t like it very much you’ll still take away something positive from the experience.

    ReplyDelete
  6. bim, ini part2nya ga ada. help please

    ReplyDelete
  7. bim kok cuma item apa ada masalah dari directX nya?

    ReplyDelete
  8. Gan ko ane udah download semua tapi ko corrupt sih gan yang part 2 dan 6

    ReplyDelete
  9. http://tinyurl.com/n87u4jr
    earn online by just playing a simple game. no limit on earning.site up for 3years.

    ReplyDelete
  10. Great Game. Here is a collection of android wear games that everyone can play, with an innovative gameplay on Android, Wear, iWatch and Smart watches. Take a look by yourself: Smartwatch Games >>>

    ReplyDelete
  11. Check This web for the best PC Gamess
    Action Games
    Mission Games
    Racing Games

    http://mazhargamer.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. temukan berita terbaru tentang game hanya di
    faisfantasy.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Solve your hove and learn how to hack android, apple and computing issues along with latest tech.
    Technology Peak
    How to hack Wifi
    How to hack Android
    How to hack Apple

    ReplyDelete
  14. Ada GAME buat android asik nih ! Hadiahnya juga banyak bangetss ! Yok ikutan + jadi member resminya LANGSUNG. Cara ikutan bisa langsung buka link ini>> http://id.luckytablegame.com/envelope.aspx?code=638665856&name=wiliz

    ReplyDelete